Strategické plánování ve veřejné správě

V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ke stažení


Vydavatel

Autor

Typ publikace
monografie

Datum vydání
4/2017

Vazba
brožovaná

Počet stran
144

Typ produktu
E-kniha

Formát

ISBN
978-80-7552-588-8

Odborná publikace představuje výběr nejdůležitějších teoretických poznatků strategického managementu s akcentací na strategické plánování, jež vychází z předchozích prací renomovaných autorů. Srozumitelnou formou seznamuje zájemce nejen z řad odborné, ale i široké veřejnosti s teoretickými a metodickými základy strategického plánování, aplikovanými na podmínky veřejné správy, které čerpají z prací zahraničních i tuzemských autorů a zejména pak z vlastního dlouhodobého výzkumu autorky.
Kniha se zabývá novými přístupy, které jsou ve strategickém plánování ve veřejné správě a potažmo i ve veřejném sektoru využívány, jsou to například integrované přístupy ve strategickém plánování rozvoje území, regionální inovační strategie a metody a přístupy participace veřejnosti při strategickém plánování.
Publikace se snaží podat komplexní pohled na problematiku strategického plánování, jeho význam a široké možnosti jeho využití ve specifických podmínkách veřejného sektoru, a to jak z pohledu metodického, tak z pohledu manažerského řízení.

Z recenze doc. Ing. Jitky Pekové, CSc.


Publikace se nezabývá pouze otázkami tvorby strategických plánů, ale nabízí široké možnosti uplatnění strategického plánování v oblasti státní správy a samosprávy. Většina kapitol má metodický charakter, což umožňuje její praktické použití.

                                                                          Z recenze doc. RNDr. Jiřího Ježka, Ph.D.

Chcete vědět více o produktu?

* Všechny položky formuláře jsou povinné.

Děkujeme za zájem, Váš požadavek vyřídíme v krátkém čase.