Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ke stažení


Vydavatel

Typ publikace
učebnice

Datum vydání
8/2011

Vazba
brožovaná

Počet stran
400

Typ produktu
Tištěná kniha

ISBN
978-80-7357-655-4

Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu.

Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery.

Kniha může být využita při školicích programech v jakémkoli druhu poskytování služeb, je ale zejména zaměřena na obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Informace, které kniha obsahuje, se vztahují ke všem aktivitám vykonávaným manažery v praxi.

Související produkty

Žádné související produkty

Chcete vědět více o produktu?

* Všechny položky formuláře jsou povinné.

Děkujeme za zájem, Váš požadavek vyřídíme v krátkém čase.