Práce a mzda Digital


Typ produktu
Online

Důležité novinky, předpisy v časových verzích, personifikovaný online obsah. Vše na jednom místě, kdykoliv, odkudkoliv, a přesně pro vás. Prostě Práce a mzda, nic míň.

 Chci více informací >>

Co na vás v aplikaci Práce a mzda čeká?

Pracovní situace z pracovněprávní oblasti – Pracovní situace vám vysvětlí a poradí, jak máte při řešení vašeho problému postupovat a podle kterých právních předpisů se řídit.

   

Právní předpisy s časovým zněním – Plné znění právních předpisů, které se týkají pracovněprávní oblasti. Ověřte si platnost právního předpisu k určitému datu a v rámci časových řezů sledujte jeho kompletní vývoj.

   

Výkladové články k pracovněprávní problematice – Díky kolektivu špičkových autorů vám neunikne žádná důležitá informace z oblastí pracovního práva, HR a mzdového účetnictví.

  Komentovaná judikatura – Řešení konkrétních otázek pracovněprávní oblasti na základě analýzy soudních rozhodnutí.
   

Online databáze Otázky a odpovědi – V otázkách a odpovědích můžete jednoduše vyhledávat a nalézt tak odpověď na váš konkrétní dotaz, který řešil už někdo před vámi.

   

Možnost zdarma položit 3 vlastních dotazů odborníkovi 

   

Novinky pro mzdové účetní a personalisty – Pravidelně doplňujeme informace o aktuálním dění z pracovněprávní oblasti, HR a mzdového účetnictví.

   

Týdeník Podtrženo, sečteno – Každý pátek přinášíme přehled nejdůležitějších událostí za uplynulých sedm dní ze mzdové a pracovněprávní oblasti.

BOZP pro personalisty – Nenechte si ujít také výkladové články z oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

 

Základní cena předplatného na 12 měsíců je 3 990 Kč bez DPH (4 828 Kč včetně DPH)

Objednat >>