Právo v přepravě a zasilatelství

V prodeji - ihned k dispozici - počet čísel 3
Jak si mohu e-časopis přečíst?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ke stažení


Vydavatel

Počet stran
36

Periodicita
čtvrtletník

Typ produktu
E-časopis

ISSN
2788-2969

Právo v přepravě a zasilatelství jako jediný časopis u nás svým čtenářům čtvrtletně přináší odborné statě a články převážně z oblasti přepravy a zasilatelství s přesahem do jiných souvisejících oborů, jako např. pojišťovnictví. Cílem publikovaných příspěvků je poskytnout čtenářům výklad a analýzu problematických a zajímavých právních institutů z této oblasti. Podstatná část každého čísla je věnována rozboru klíčové judikatury. Součástí časopisu je rovněž nepravidelná rubrika obsahující informace a pozvánky na významné konference či přednášky a recenze z těchto konferencí.

Autory časopisu jsou přední odborníci na přepravní právo, kteří se spojili s cílem poskytnout informace srozumitelnou formou nejen odborné veřejnosti. 

Partneři časopisu: AK Sedláček, Vaca a spol., AK VKS Legal, Česká společnost pro dopravní právo, JUDr. Jiří Lojda, LL.M. EUR., Ph.D., Svaz spedice a logistiky.

Informace pro nové předplatitele:
Předplatné začíná od nejbližšího vydaného čísla a bude ukončeno ke konci daného kalendářního roku.
Pokud je fakturované období kratší než 4 měsíce, bude předplatné vyfakturováno do konce následujícího kalendářního roku, maximálně na období 15 měsíců.

Chcete vědět více o produktu?

* Všechny položky formuláře jsou povinné.

Děkujeme za zájem, Váš požadavek vyřídíme v krátkém čase.