Průvodce uzavíráním smluv - 3. vydání

Vyprodáno
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Vyprodáno
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ke stažení


Vydavatel

Typ publikace
právo prakticky

Datum vydání
8/2020

Vazba
brožovaná

Počet stran
544

Typ produktu
Tištěná kniha

Typ produktu
E-kniha

Formát

Typ produktu
Tištěná kniha

ISBN
978-80-7598-806-5

ISBN
978-80-7598-807-2

Publikace se i ve třetím vydání snaží čtenáři přiblížit kontraktační proces již od okamžiku zvažování uzavření smlouvy (fáze před uzavřením smlouvy) až do okamžiku jejího podpisu. Přináší výklad jednotlivých institutů využívaných při kontraktaci, poukazuje na důsledky jejich zakotvení do smlouvy a problémové otázky, navrhuje vhodná řešení (nejen) prostřednictvím formulace konkrétních smluvních doložek v rámci dispozitivity právní úpravy, uvádí zásadní poznatky z judikatury a praxe. Stranou není ponecháno ani srovnání s předchozí právní úpravou.

Kniha je pojata formou praktického rozboru „univerzální vzorové smlouvy“ – od nadpisu přes jednotlivá obsahová ustanovení až k jejímu podpisu. Na řadě míst se text obohacuje návodovými formuláři či formulacemi, které ušetří uživateli čas na jejich vymýšlení a ochrání je před řadou skrytých formulačních úskalí. 

Kniha je určena všem, kdo smlouvy (jejich návrhy) vytvářejí, mají posoudit (ne)výhodnost smlouvy (jejího návrhu), musí vyvozovat právní následky z porušení smlouvy nebo se jen chtějí dozvědět, jak správně se mají smlouvy tvořit a uzavírat.x

Na rok 2024 chystáme aktualizované vydání této úspěšné publikace! 

Chcete vědět více o produktu?

* Všechny položky formuláře jsou povinné.

Děkujeme za zájem, Váš požadavek vyřídíme v krátkém čase.