Zákon o místních poplatcích. Komentář

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ke stažení


Vydavatel

Typ publikace
komentáře

Datum vydání
1/2017

Vazba
brožovaná

Typ produktu
Tištěná kniha

ISBN
978-80-7552-453-9

Správa místních poplatků je v současné době jednou z nejnáročnějších činností, kterou může zaměstnanec ve veřejné správě v rámci pracovněprávního poměru vykonávat, a to jednak z důvodu množství poplatníků a také z důvodu nedokonalosti právní úpravy.

Přes tuto náročnost a nedokonalost právní úpravy není mnoho odborných publikací, které by se tématem místních poplatků zabývaly. Dosavadní publikace obsahují množství zajímavých úvah a hodnocení, avšak nenabízí řešení řady nezodpovězených otázek a nezabývají se některými tématy, která se v oblasti místních poplatků objevují a jejichž řešení není založeno na konkrétním ustanovení dotčeného právního předpisu.

Cílem této publikace je podat srozumitelný a komplexní výklad ke každému z místních poplatků, shrnout a porovnat dosavadní názory na problematické aspekty správy jednotlivých místních poplatků, poukázat na dostupnou judikaturu a v neposlední řadě také prezentovat názory autorů komentáře, kteří se vyjadřují také k problematickým otázkám, kterým se dosavadní publikace spíše vyhýbají. Publikace neopomíjí také vztah zákona o místních poplatcích a dotčených právních předpisů.

Autoři komentáře pevně věří, že tato publikace bude k užitku nejen odborné veřejnosti, ale také běžným občanům, kterých se tato úprava dotýká.

Chcete vědět více o produktu?

* Všechny položky formuláře jsou povinné.

Děkujeme za zájem, Váš požadavek vyřídíme v krátkém čase.