Účetní a daňové novinky 2024

Prodej ukončen
Prodej ukončen
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH


Přednášející

Typ akce
Webinář

Typ produktu
Školení

Typ produktu
Školení

Datum
10.01.2024

Datum
10.01.2024

Místo konání
Praha, Novotného lávka 200/5

Místo konání
ONLINE - Microsoft Teams

Nenechte si ujít tradiční seminář Ivany Pilařové na téma Účetní a daňové novinky pro rok 2024. Semináře s paní Pilařovou jsou vždy velmi žádanou a přínosnou událostí. Rozhodli jsme se proto dát vám možnost volby, jak setkání proběhne. Můžeme se setkat osobně na Novotného lávce jako za starých časů, nebo online z pohodlí vašeho domova. 

Komu je webinář určen:

Daňoví a účetní specialisté, ekonomové firem

Časový fond:

09:00 – 14:00

Místo:

Novotného lávka 200/5 nebo online v prostředí MS Teams

Ať už se rozhodnete přijít osobně, nebo se zúčastníte online, v obou případech budete mít k dispozici také záznam semináře!

Obsah:

Zákon o daních z příjmů

  • změny s účinností od 1. 1. 2024 (prodej podílů a cenných papírů, změny ve stravném, zaměstnaneckých benefitech, dohodách o provedení práce, náhrada za práci na dálku, sazby daně z příjmů, vyloučení nerealizovaných kursových rozdílů, omezení odpisování osobních automobilů, změny v daňově účinných nákladech, základ daně stanovený v měně účetnictví a další)

DPH

  • změny s účinností od 1. 1. 2024 (sazby daně, přeřazení zboží a služeb mezi jednotlivými sazbami, dodání knih, omezení nároku na odpočet u osobních automobilů)

Účetnictví

  • změny s účinností od 1. 1. 2024 (funkční měna, výpočet obratu, zpráva o udržitelnosti, užívání kursů pro přepočet cizích měn)
  • Interpretace I - 48 a novela I – 8

Ostatní daně

  • změny v dani z nemovitostí (základní informace)

Ke všem daním budou připojeny aktuální informace GFŘ, závěry KOOV a zajímavé judikáty.


Informace o lektorce:

Ing. Ivana Pilařová

Po vystudování VŠE a 4leté praxi v účtárně státního podniku začala soukromě podnikat. V roce 1993 složila zkoušky daňového poradce a od té doby vede daňovou kancelář. V roce 1994 složila auditorské zkoušky, založila právnickou osobu zapsanou do seznamu KAČR a prostřednictví této společnosti vykonává audit. Od roku 1993 se zabývá přednáškovou činností pro mnoho vzdělávacích agentur na téma účetnictví, daně a obchodní právo. Provádí také zakázková školení velkých auditorských a daňových společností a zakázková školení pro podniky a banky. Od roku 1995 publikuje v mnoha časopisech články na téma účetnictví, daně a obchodní právo, je autorkou několika knih. V letech 2002 až 2007 byla členkou Rady KAČR, je členkou Výboru pro metodiku KAČR. Již několik let je zkušebním komisařem KDP. SPECIALIZACE: daň příjmů právnických osob, daň z příjmů fyzických osob, účetnictví podnikatelů, vazba obchodního práva na účetnictví a daně, DPH.

Cena zahrnuje:

  • Kurzovné
  • Podkladové materiály
  • Záznam webináře
  • Občerstvení (v případě prezenční formy setkání)
  • Certifikát - v případě zájmu vytvoříme certifikát o absolvování semináře

Na tuto akci se nevztahují žádné slevy.

Zúčastnit se webináře není vůbec složité.

  1. Den před začátkem školení obdržíte pozvánku na školení v Teams do Vašeho emailu.
  2. Ve stanovenou hodinu začátku webináře kliknete na odkaz Připojit se ke schůzce přes Microsoft Teams uvedený v pozvánce.
  3. V internetovém prohlížeči se vám otevře úvodní stránka Teams.
  4. Pokud nemáte nainstalovaný program Teams, klikněte na odkaz „Připojte se místo toho na webu“.
  5. Máte-li program Teams instalován, klikněte na „Spustit nyní“.
  6. Webinář může začít.


Stornovací podmínky:

Veškeré změny objednávek a případná storna přijímáme POUZE PÍSEMNĚ na adrese obchod@wolterskluwer.cz
Bezplatné storno přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před zahájením akce. Pokud jste již uhradili, vrátíme vám platbu v plné výši zpět. Po tomto termínu a v případě, že se účastník bez písemné omluvy nedostaví, je povinen uhradit plnou cenu. Kurzovné se v tomto případě nevrací, není možný přesun na jiný termín ani účastníkovi nevzniká nárok na jinou kompenzaci. Akceptujeme však náhradníka.


 

Chcete vědět více o produktu?

* Všechny položky formuláře jsou povinné.

Děkujeme za zájem, Váš požadavek vyřídíme v krátkém čase.