ISO a ESG pro udržitelný růst organizace - WEBINÁŘ

Prodej ukončen
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH


Typ akce
Webinář

Typ produktu
Školení

Datum
23.11.2023

Místo konání
ONLINE - Microsoft Teams

Webinář již proběhl. Jeho záznam si můžete pořídit ZDE >>>

 

Správné nastavení systému řízení je klíčové pro každou organizaci, která chce zabezpečit svou kontinuitu, dodržovat klíčové požadavky, prosperovat a mít dobré jméno.

V poslední době kam přijdete, tam narazíte na ESG. Organizace se v požadavcích na reporting nevyznají a mají mnoho dotazů. Seminář by měl na řadu z nich odpovědět. Neví, kde začít. Začínají pak unáhleně koupí solárního panelu nebo měřením konkrétní veličiny. Ale začít je dobré shora. Nastavením systému řízení udržitelnosti. A proč nevyužít mezinárodně uznávanou a lety prověřenou best practice? Znáte ISO? A víte, jak souvisí s ESG?

Přijďte si poslechnout nejenom informace o aktuálním stavu v ESG a možných výjimkách. Ale také o tom, jak souvisí systémy řízení ISO s ESG. Jakým způsobem a kde můžete svá ISA reportovat. Budeme se také zamýšlet nad tím, zda a jaký má smysl ISO získat. Představíme si snad nejznámější normu ISO 9001 s jejíž pomocí může organizace postavit základ pro svou ESG strategii i operativu. Základ, který je mezinárodně uznávaný a prověřený desítkami let a milionem certifikovaných organizací na celém světě.

Komu je webinář určen:

CEO, manažeři kvality či EHS, integrovaných systémů řízení, compliance manažeři a ostatní, kdo mají zájem o pochopení požadavků ESG a souvislostí se systémy řízení ISO, ESG manažeři…

Obsah webináře:

  • ISO: obecné principy, účel
  • ESG: požadavky, koho se týká, aktuální stav, kde hledat informace
  • ISO-ESG: souvislosti, využití v praxi
  • ISO 9001 jako základ ESG: představení, spojitosti, jak začít
  • Dotazy

Časový fond:

9:00 - 11:30

Lektorka:  

Veronika Soukupová vystudovala na VŠE v Praze obor systémy řízení kvality, environmentu a bezpečnosti práce. Řadu let pracovala v oblasti systémů řízení i technické normalizační komisi, která se na vývoji ISO norem spolupodílí. Před několika lety založila platformu odborníků na jednotlivé systémy řízení s detailní znalostí daného sektoru průmyslu. Spolu s nimi pod značkou S-cope pomáhá organizacím s nastavením systému řízení dle požadavků norem ISO. Zabezpečuje související školení, ale provází organizace i certifikačními či dodavatelskými audity. Nedílnou součástí její každodenní práce je osvětová činnost ať již na LinkedIn tak i v rámci živých vysílání na YouTube. Protože ESG stojí na stejných principech jako ISO systémy řízení, začala se intenzivně zabývat i touto oblastí. Zejména tím, jak mohou firmy, které již ISA mají z této skutečnosti v ESG těžit. A naopak jak mohou firmy bez IS využít best practice, která je jejich obsahem.

Cena zahrnuje:

  • Kurzovné
  • Podkladové materiály
  • Záznam webináře
  • V případě zájmu zašleme elektronický certifikát potvrzující účast na webináři

Na tuto akci se nevztahují žádné slevy.

Zúčastnit se webináře není vůbec složité.

  1. Den před začátkem školení obdržíte pozvánku na školení v Teams do Vašeho emailu.
  2. Ve stanovenou hodinu začátku webináře kliknete na odkaz Připojit se ke schůzce přes Microsoft Teams uvedený v pozvánce.
  3. V internetovém prohlížeči se vám otevře úvodní stránka Teams.
  4. Pokud nemáte nainstalovaný program Teams, klikněte na odkaz „Připojte se místo toho na webu“.
  5. Máte-li program Teams instalován, klikněte na „Spustit nyní“.
  6. Webinář může začít.

Stornovací podmínky:

Veškeré změny objednávek a případná storna přijímáme POUZE PÍSEMNĚ na adrese zakaznicke@wolterskluwer.cz
Bezplatné storno přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před zahájením akce. Pokud jste již uhradili, vrátíme vám platbu v plné výši zpět. Po tomto termínu a v případě, že se účastník bez písemné omluvy nedostaví, je povinen uhradit plnou cenu. Kurzovné se v tomto případě nevrací, není možný přesun na jiný termín ani účastníkovi nevzniká nárok na jinou kompenzaci. Akceptujeme však náhradníka.

Chcete vědět více o produktu?

* Všechny položky formuláře jsou povinné.

Děkujeme za zájem, Váš požadavek vyřídíme v krátkém čase.