ISO a ESG pro udržitelný růst organizace - ZÁZNAM WEBINÁŘE

V prodeji
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH


Vydavatel

Typ produktu
Online

ZÁZNAM WEBINÁŘE Z 23. 11. 2023

Správné nastavení systému řízení je klíčové pro každou organizaci, která chce zabezpečit svou kontinuitu, dodržovat klíčové požadavky, prosperovat a mít dobré jméno.

V poslední době kam přijdete, tam narazíte na ESG. Organizace se v požadavcích na reporting nevyznají a mají mnoho dotazů. Seminář by měl na řadu z nich odpovědět. Neví, kde začít. Začínají pak unáhleně koupí solárního panelu nebo měřením konkrétní veličiny. Ale začít je dobré shora. Nastavením systému řízení udržitelnosti. A proč nevyužít mezinárodně uznávanou a lety prověřenou best practice? Znáte ISO? A víte, jak souvisí s ESG?

Přijďte si poslechnout nejenom informace o aktuálním stavu v ESG a možných výjimkách. Ale také o tom, jak souvisí systémy řízení ISO s ESG. Jakým způsobem a kde můžete svá ISA reportovat. Budeme se také zamýšlet nad tím, zda a jaký má smysl ISO získat. Představíme si snad nejznámější normu ISO 9001 s jejíž pomocí může organizace postavit základ pro svou ESG strategii i operativu. Základ, který je mezinárodně uznávaný a prověřený desítkami let a milionem certifikovaných organizací na celém světě.

Komu je webinář určen:

CEO, manažeři kvality či EHS, integrovaných systémů řízení, compliance manažeři a ostatní, kdo mají zájem o pochopení požadavků ESG a souvislostí se systémy řízení ISO, ESG manažeři…

Obsah webináře:

  • ISO: obecné principy, účel
  • ESG: požadavky, koho se týká, aktuální stav, kde hledat informace
  • ISO-ESG: souvislosti, využití v praxi
  • ISO 9001 jako základ ESG: představení, spojitosti, jak začít
  • Dotazy

Časový fond:

3 hodiny

Lektorka:  

Veronika Soukupová vystudovala na VŠE v Praze obor systémy řízení kvality, environmentu a bezpečnosti práce. Řadu let pracovala v oblasti systémů řízení i technické normalizační komisi, která se na vývoji ISO norem spolupodílí. Před několika lety založila platformu odborníků na jednotlivé systémy řízení s detailní znalostí daného sektoru průmyslu. Spolu s nimi pod značkou S-cope pomáhá organizacím s nastavením systému řízení dle požadavků norem ISO. Zabezpečuje související školení, ale provází organizace i certifikačními či dodavatelskými audity. Nedílnou součástí její každodenní práce je osvětová činnost ať již na LinkedIn tak i v rámci živých vysílání na YouTube. Protože ESG stojí na stejných principech jako ISO systémy řízení, začala se intenzivně zabývat i touto oblastí. Zejména tím, jak mohou firmy, které již ISA mají z této skutečnosti v ESG těžit. A naopak jak mohou firmy bez IS využít best practice, která je jejich obsahem.

Cena zahrnuje:

  • Záznam webináře
  • V případě zájmu zašleme elektronický certifikát potvrzující účast na webináři

Na tuto akci se nevztahují žádné slevy.

Související produkty

Žádné související produkty

Chcete vědět více o produktu?

* Všechny položky formuláře jsou povinné.

Děkujeme za zájem, Váš požadavek vyřídíme v krátkém čase.