Speciál pro školní jídelny + časopis Řízení školy


Vydavatel

Typ produktu
Tištěný časopis

Školní stravování slaví 70 let své existence a současně prochází významnými změnami. Dostává se do centra pozornosti veřejnosti i médií a často čelí kritice, která není oprávněná. Vedoucí školních jídelen se dnes více než kdy jindy ve své práci neobjedou bez manažerských kompetencí, řeší pestrou paletu problémů od sestavování jídelních lístků přes administrativu, pracovněprávní otázky, musí sledovat měnící se legislativu, nové trendy v moderním vaření, komunikují se zaměstnanci, vedením školy, rodiči i dětmi a často ještě zvládají doplňkovou činnost... A to není zdaleka všechno. Proto jsme rozšířili řadu našich odborných periodik o SPECIÁL PRO ŠKOLNÍ JÍDELNY, který vám pomůže mít přehled o tom, co nesmíte opomenout, i o tom, co můžete vylepšit.

Obsah připravujeme ve spolupráci s odborníky na oblast školního stravování z MŠMT, ČŠI, Ministerstva zdravotnictví, dále odborníky na výživu, školské a pracovní právo, management. Najdete zde také informace o vzdělávacích akcích, konferencích, soutěžích, příklady dobré praxe ze školních jídelen a recepty vhodné pro školní jídelny.

Speciál je možné objednat v balíčku s časopisem Řízení školy (40 stran, vychází 10x ročně + letní speciál) nebo samostatně.

Součástí předplatného je elektronická verze časopisu i Speciálu s možností snadného vyhledávání.

Základní cena předplatného na 12 měsíců je 3 340 Kč bez DPH (3 674 Kč včetně DPH)

Objednat >>

Informace pro nové předplatitele:
Předplatné začíná od nejbližšího vydaného čísla a bude ukončeno ke konci daného kalendářního roku.
Pokud je fakturované období kratší než 4 měsíce, bude předplatné vyfakturováno do konce následujícího kalendářního roku, maximálně na období 15 měsíců.

Chcete vědět více o produktu?

* Všechny položky formuláře jsou povinné.

Děkujeme za zájem, Váš požadavek vyřídíme v krátkém čase.