Ochrana osobních údajů

První zkušenosti s GDPR ve školství

První zkušenosti s GDPR ve školství

Od 284 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ochrana osobních údajů v pracovním právu (Otázky a odpovědi)

Ochrana osobních údajů v pracovním právu (Otázky a odpovědi)

Od 270 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Umělá inteligence & právo

Umělá inteligence & právo

Od 332 Kč

Předprodej
V prodeji - ihned k dispozici
Monografie Umělá inteligence & právo Lindy Kolaříkové a Filipa Horáka z KPMG přináší obecný úvod k Umělé inteligenci, jako je např. její vymezení a dělení, zabývá se elektronickou osobou jako subjektem práva, vývojem umělé inteligence a jeho problémy, aktuálním využitím AI a inteligentních robotů, legislativou s tím související, ochranou soukromí, regulatorními a bezpečnostními problémy, odpovědností za újmu, autonomní dopravou a sociálními a ekonomickými výhledy.

Autoři se napříč celou knihou zamýšlí nad budoucím vývojem umělé inteligence a implementací nových technologií, důležitostí stanovení odpovědnosti za škodu způsobenou AI a adekvátní kompenzaci a s tím související význam etiky a zachování kontroly.

Kniha se hodí jak pro advokáty a podnikové právníky zabývající se novými technologiemi, tak pro širší veřejnost, která se o umělou inteligenci zajímá.
Předprodej
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Umělá inteligence z pohledu antidiskriminačního práva a GDPR

Umělá inteligence z pohledu antidiskriminačního práva a GDPR

Od 270 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ochrana osobních údajů podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (nejen) se zaměřením na pracovněprávní vztahy

Ochrana osobních údajů podle obecného nařízení o ochraně osobních...

495 Kč

Vyprodáno
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Vyprodáno
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ochrana osobních údajů v kontextu judikatury Soudního dvora EU, výkladových pokynů a stanovisek

Ochrana osobních údajů v kontextu judikatury Soudního dvora EU,...

Od 809 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Zákon o zpracování osobních údajů (110/2019 Sb.). Praktický komentář

Zákon o zpracování osobních údajů (110/2019 Sb.). Praktický komentář

Od 382 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

GDPR / Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (2016/679/EU) - Praktický komentář - 2., aktualizované vydání

GDPR / Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (2016/679/EU) -...

Od 792 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Výzkumná data a výzkumné databáze. Právní rámec zpracování a sdílení vědeckých poznatků

Výzkumná data a výzkumné databáze. Právní rámec zpracování a...

306 Kč

V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

GDPR - Praktická příručka implementace

GDPR - Praktická příručka implementace

Od 194 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ochrana osobních údajů v aplikační praxi (vybrané problémy)

Ochrana osobních údajů v aplikační praxi (vybrané problémy)

495 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Přehled judikatury vztahující se k právní úpravě na ochranu osobních údajů a k souvisejícím aspektům

Přehled judikatury vztahující se k právní úpravě na ochranu...

Od 445 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH


  Produkty 1 - 12 / 13   Dále