Cvičebnice Daňový systém ČR 2019, 1. díl

Prodej ukončen
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ke stažení


Vydavatel

Typ publikace
učebnice

Datum vydání
6/2019

Vazba
brožovaná

Počet stran
76

Typ produktu
Tištěná kniha

ISBN
978-80-87480-76-2

Snahou autorek bylo vytvořit didaktickou pomůcku, která čtenářům umožní osvojit si, procvičit a upevnit poznatky a získat dovednosti o fungování jednotlivých daní i daňového systému jako celku. Cvičebnice má tři díly. V 1. díle se autorky zabývají procvičením látky prvních čtyř kapitol. Na konci sešitu je připojen klíč k řešení s rámcovými výsledky úkolů.

Na tomto sešitu se kromě vedoucí autorského kolektivu podílela i další autorka. Obě již po mnoho let vyučují zdanění na vysoké škole, a jsou tedy schopny podat obsah tak, aby byl přístupný i pro laiky, mají zkušenosti i s procvičováním vykládané látky.

Jde o publikaci, která vyšla původně v nakladatelství 1. VOX a.s.

prof. Ing. Alena Vančurová, Ph.D.

je absolventkou oboru Finance Vysoké školy ekonomické v Praze. V současné době je vedoucí katedry veřejných financí Fakulty financí a účetnictví VŠE v Praze, kde garantuje program Zdanění a daňová politika. Od roku 1995 je rovněž daňovou poradkyní. Specializuje se nejen na základy zdanění, ale i na správu daní, daň z příjmů fyzických osob a sociální pojistné. Svou bohatou pedagogickou erudici, praktické zkušenosti a dovednosti i teoretické znalosti zúročila zatím ve více než šedesáti odborných publikacích.

doc. Ing. Barbora Slintáková, Ph.D.

je absolventkou Vysoké školy ekonomické v Praze, kde působí na katedře veřejných financí. Mnoho let byla oblíbenou cvičící právě v základních kurzech zaměřených na zdanění v ČR. Uvedené kurzy samozřejmě i přednáší. Kromě toho se specializuje i na financování neziskových subjektů.