TaxForum 2023 - Záznam e-konference

V prodeji
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH


Typ produktu
Online

Záznam konference z 29. 11. 2022

Cíl konference:              

Představit novinky v oblasti správy daní a účetnictví roku 2023 a očekávaný vývoj let 2024-2025

Globální cíl:                     

Budovat vzájemný respekt mezi daňovými subjekty a Finanční správou ČR

 

Komu je konference určena:                         

finanční ředitelé, ekonomové, hlavní účetní, finanční účetní, daňoví poradci

Program

Představení konference a řečníků

Ing. Jan Tecl

Novinky v DPH v roce 2023

Ing. Lukáš Eisenwort

Daň z příjmů právnických osob v roce 2023

Ing. Michal Škrabiš, FCCA

Daň z příjmů fyzických osob v roce 2023

Ing. Jan Kotala

Daň z neočekávaných zisků

Ing. Štěpán Eichinger

Změny ve správě daní v roce 2023

Lukáš Zeman – Kindle Analytics

Automatizace finančních oddělení – případová studie

 

Programem konference Vás provede Ing. Jan Kotala, zakládající člen společnosti EKP.

 Přednášející

Ing. Jan Tecl, EK Partners, s.r.o.
Jan Tecl je daňový poradce a manažer v EK Partners. Je členem sekce DPH a sekce mezinárodního zdanění při Komoře daňových poradců v ČR. Hlavní specializací je zejména daň z přidané hodnoty a daň z příjmů právnických osob spolu s mezinárodním zdaněním a podnikovými kombinacemi.

Ing. Lukáš Eisenwort, EK Partners, s.r.o.
Je zakládajícím partnerem společnosti EK Partners a zároveň jejím jednatelem. Dále je členem sekce mezinárodního zdanění a sekce daně z příjmů právnických osob Komory daňových poradců ČR. Lukáš je rovněž členem daňové skupiny Hospodářské komory ČR. Mezi jeho hlavní specializace patří daně z příjmů, mezinárodní zdanění, daňové a účetní dopady přeměn, akvizic, restrukturalizací a jiných korporátních změn.

 Ing. Michal Škrabiš FCCA, EK Partners, s.r.o.

Daňový poradce a manažer ve společnosti EK Partners. Vystudoval účetnictví a finanční řízení podniku na Vysoké škole ekonomické v Praze. Během své kariéry působil ve finančních řídících pozicích nejen v ČR, ale mnoho let i ve Velké Británii a Irsku. Od roku 2006 je členem mezinárodní organizace ACCA.

Ing. Jan Kotala, EK Partners, s.r.o. absolvent Vysoké školy Ekonomické v Praze je jedním ze zakládajících partnerů a jednatelů společnosti EK Partners, s.r.o. Je členem sekce správy daní a sekce daně z přidané hodnoty Komory daňových poradců ČR. Specializací Jana Kotaly jsou zejména daň z příjmů právnických osob, daň z přidané hodnoty a daňové spory. 

Ing. Štěpán Eichinger, EK Partners, s.r.o.absolvent Vysoké školy Ekonomické v Praze je daňovým poradcem zapsaným v Komoře daňových poradců ČR. V předchozích letech pracoval rovněž v oboru firemního bankovnictví a jako účetní se specializací ve správě nemovitých věcí. Aktuální několikaletou daňovou praxi vykonává ve spolupráci s účetní a daňovou kanceláří EK Partners s.r.o.

Lukáš Zeman, Kindle Analytics, s.r.o. pomáhal 8 let malým i velkým společnostem úspěšně budovat datovou analytiku. Jeho poslední kariérní zastávkou bylo vedení analytického týmu v Rohlik Group Tomáše Čupra. Nyní se rozhodl založit si vlastní společnost Kindle Analytics, která středně velkým firmám pomáhá s automatizací procesů pomocí datové integrace a následnou datovou analýzou.

 

Partneři konference

 

 

  • podkladové materiály
  • záznam konference

Chcete vědět více o produktu?

* Všechny položky formuláře jsou povinné.

Děkujeme za zájem, Váš požadavek vyřídíme v krátkém čase.