Mezinárodní zdanění příjmů. Smlouvy o zamezení dvojího zdanění a zákon o daních z příjmů. 4. vydání

V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ke stažení


Vydavatel

Typ publikace
monografie

Datum vydání
8/2017

Vazba
brožovaná

Počet stran
360

Typ produktu
E-kniha

Formát

ISBN
978-80-7552-689-2

Připravili jsme pro vás 4. vydání úspěšné knihy Mezinárodní zdanění příjmů - Smlouvy o zamezení dvojího zdanění a zákon o daních z příjmů, jejíž předchozí vydání napsal Vlastimil Sojka, daňový poradce a jednatel poradenské skupiny KODAP. Nyní k sobě přizval významné spoluautory: Moniku Bartošovou, Pavla Fekara, Jana Maška, Matĕje Nešlehu a Ivanu Vaňousovou.

„Daně si užíváme,“ tvrdí autoři této publikace, která je průvodcem mezinárodním zdaňováním příjmů. Všichni jsou daňovými poradci s bohatou praxí. Právě z ní čerpali, když se snažili čtenářům co nejvíce přiblížit jednu z nejsložitějších oblastí daňového práva a pomoci k jejímu pochopení. Ambicí publikace je nabídnout odpovědi na otázky nebo alespoň inspiraci daňovým profesionálům a také být vstupní branou do problematiky mezinárodního zdanění těm, kdo se s ní teprve seznamují.

Publikace řeší zdanění příjmů českých daňových rezidentů ze zahraničí i zdanění příjmů se zdrojem na našem území, které obdrželi nerezidenti. Je provázena řadou praktických příkladů, upozorňuje na sporné otázky i na zajímavá soudní rozhodnutí.