Ochrana osobních údajů

GDPR a žádost podle stošestky v praxi obcí

GDPR a žádost podle stošestky v praxi obcí

Od 299 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Umělá inteligence & právo

Umělá inteligence & právo

Od 340 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ochrana osobních údajů v kontextu judikatury Soudního dvora EU, výkladových pokynů a stanovisek

Ochrana osobních údajů v kontextu judikatury Soudního dvora EU,...

Od 814 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

První zkušenosti s GDPR ve školství

První zkušenosti s GDPR ve školství

Od 290 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Umělá inteligence z pohledu antidiskriminačního práva a GDPR

Umělá inteligence z pohledu antidiskriminačního práva a GDPR

Od 274 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Zákon o zpracování osobních údajů (110/2019 Sb.). Praktický komentář

Zákon o zpracování osobních údajů (110/2019 Sb.). Praktický komentář

Od 389 Kč

Předprodej
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Předprodej
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

GDPR / Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (2016/679/EU) - Praktický komentář - 2., aktualizované vydání

GDPR / Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (2016/679/EU) -...

Od 798 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

GDPR - Praktická příručka implementace

GDPR - Praktická příručka implementace

Od 200 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ochrana osobních údajů v aplikační praxi (vybrané problémy)

Ochrana osobních údajů v aplikační praxi (vybrané problémy)

495 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ochrana osobních údajů v pracovním právu (Otázky a odpovědi)

Ochrana osobních údajů v pracovním právu (Otázky a odpovědi)

Od 274 Kč

Poslední kusy - neváhejte s objednávkou!
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Poslední kusy - neváhejte s objednávkou!
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Zákon o ochraně osobních údajů a předpisy související (č. 101/2000 Sb.) - Komentář

Zákon o ochraně osobních údajů a předpisy související (č. 101/2000...

Od 1 190 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH


  Produkty 1 - 11 / 11