Katastrální vyhláška (č. 357/2013 Sb.). Praktický komentář

Poslední kusy - neváhejte s objednávkou!
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ke stažení


Vydavatel

Typ publikace
praktické komentáře

Datum vydání
7/2020

Vazba
brožovaná

Počet stran
432

Typ produktu
Tištěná kniha

Typ produktu
E-kniha

Formát

Typ produktu
Tištěná kniha

ISBN
978-80-7598-453-1

ISBN
978-80-7598-454-8

Řadu praktických komentářů rozšiřuje první a jediný komentář katastrální vyhlášky č. 357/2013 Sb. Katastrální vyhláška je prováděcím předpisem ke katastrálnímu zákonu č. 256/2013 Sb., jenž je základní právní normou upravující katastr nemovitostí. Pro praktické činnosti je však mnohem častěji využívána právě katastrální vyhláška, takže forma praktického komentáře bude jistě vítaným pomocníkem v každodenní praxi.

Uživatelům této publikace jsou nabídnuty možné způsoby implementace této podzákonné normy do každodenní praxe, způsoby užití jednotlivých nástrojů včetně praktických příkladů a v případě potřeby i odkazy na relevantní judikaturu nebo stanoviska Českého úřadu zeměměřického a katastrálního. Pro snadnou orientaci je komentář strukturován identicky s katastrální vyhláškou, dle jejích jednotlivých ustanovení.

Praktický komentář bude pro čtenáře velmi cenným rozšířením praktického komentáře ke katastrálnímu zákonu a přínosnou pomůckou při hledání odpovědí na různé otázky z oblasti katastru nemovitostí.

Právní stav komentáře je k 1. 4. 2020.

Autorský kolektiv tvoří: JUDr. Daniela Šustrová, LL.M., ředitelka kanceláře ředitele Katastrálního úřadu pro hlavní město Prahu; Ing. Bc. Jaroslav Holý, vedoucí oddělení metodiky a kontroly Katastrálního úřadu pro hlavní město Prahu; Ing. Martin Raška, Ph.D., ředitel Katastrálního pracoviště Sokolov Katastrálního úřadu pro Karlovarský kraj.

Chcete vědět více o produktu?

* Všechny položky formuláře jsou povinné.

Děkujeme za zájem, Váš požadavek vyřídíme v krátkém čase.