3D: Data, daně digitálně aneb ajťákem i proti své vůli

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ke stažení


Vydavatel

Typ publikace
monografie

Datum vydání
12/2014

Vazba
brožovaná

Počet stran
192

Typ produktu
Tištěná kniha

Typ produktu
E-kniha

Formát

ISBN
978-80-7478-671-6

ISBN
978-80-7478-672-3

Jak podat přiznání, přehled na „sociálku“, přihlášku zdravotní pojišťovně, žalobu, žádost, odvolání...? K čemu je datová schránka? A co to vůbec je? Potřebuji email a elektronický podpis? Jak a kdy ho mám nebo musím použít? Co to jsou ty „portály“?

Nemusíte být vůbec účetní, ekonom nebo daňový poradce, abyste před podobnými otázkami stáli. Zažíváme epochální změnu světa a prostředí, ve kterém se pohybujeme. Postupující digitalizace a elektronizace s sebou přináší řadu pozitivních novinek, ale i nejasností a otázek. Na mnohé z nich vám poskytne odpověď tato kniha určená především pro použití v běžné praxi.

Milan Vodička (*1963) se od roku 1990 profesionálně zabývá oblastí informačních technologií. Dvacet let působil v manažerských pozicích středních i velkých nadnárodních firem. Od roku 1995 je daňovým poradcem, členem Komory daňových poradců České republiky, členem Prezidia KDP (2011–2012) a v současnosti vedoucím Sekce IT KDP ČR. Zaměřuje se především na problematiku využití informačních technologií při komunikaci s orgány veřejné moci.