Insolvence prakticky. Oddlužení.

V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ke stažení


Vydavatel

Typ publikace
právo prakticky

Datum vydání
5/2020

Počet stran
424

Typ produktu
E-kniha

Formát

ISBN
978-80-7598-295-7

Autorský kolektiv si vzal za cíl dát účastníkům insolvenčního řízení nástroj umožňující projít oddlužením – nejčastěji užívaným způsobem řešení úpadku, a to všem účastníkům – dlužníkům, sepisovatelům insolvenčních návrhů, věřitelům i insolvenčním správcům.

Autory knihy jsou právníci, kteří stojí nebo stáli na pozicích sepisovatelů insolvenčních návrhů, insolvenčních správců, soudců, věřitelů nebo jejich právních zástupců. Snažili se být maximálně přesní a připravili čtivý materiál plný praktických rad – a zároveň se drželi v rozumném počtu stránek pro praktickou příručku.

Praktický průvodce, který se Vám dostává do rukou, je odrazovým můstkem a průvodcem na složité cestě insolvenčního řízení. Kromě srozumitelného výkladu v něm naleznete i pečlivě vybranou judikaturu přímo k tématu, nespočet příkladů z praxe, ale rovněž i definice různých pojmů a institutů. Za zmínku stojí také podrobně komentované rozhodnutí o úpadku a povolení oddlužení v části třetí.

Kniha odpovídá právnímu stavu ke dni 1. 1. 2020.

 

Autorský kolektiv tvoří Jan Kozák, Radomír Čujan, Klára Hašová, Adam Sigmund, Petr Veseý  Lukáš Zrůst. Krátké medailonky o nich naleznete v pravém sloupci ke stažení, stejně jako ukázky a obsah.

Chcete vědět více o produktu?

* Všechny položky formuláře jsou povinné.

Děkujeme za zájem, Váš požadavek vyřídíme v krátkém čase.