Novinka

Dokazování v přestupkovém řízení

Předprodej
Připravujeme
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ke stažení


Vydavatel

Typ publikace
právo prakticky

Datum vydání
10/2024

Vazba
brožovaná

Typ produktu
Tištěná kniha

Typ produktu
E-kniha

Formát

ISBN
978-80-286-0015-0

ISBN
978-80-286-0016-7

Publikace se zabývá problematikou dokazování v přestupkovém řízení, ale rovněž dalšími podklady, na jejichž základě lze vydat rozhodnutí ve věci.

Pozornost je věnována hlavním zásadám ovládajícím dokazování, jejich vlivu na činnost správního orgánu i strategii obhajoby, nejsou opomenuty časté procesní nedostatky při provádění dokazování a možný dopad rozličných vad na spravedlivý proces. Všechny stěžejní instituty provází komentář hojně čerpající z aktuální judikatury a často také případové studie napomáhající objasnit smysl, účel i kontext právní úpravy. Autor klade důraz na srozumitelnost výkladu, konkrétní závěry i využití vlastní praktické zkušenosti v oblasti přestupkového práva. Ve výsledku získává čtenář ucelený a systematický pohled na dokazování doplněný o řadu potřebných souvislostí přesahujících úzký rámec tématu.

Kniha je určena všem, kteří mají zájem o dokazování v přestupkovém řízení, ať již se jedná o studenty právnických fakult, úředníky potýkající se s přestupkovou agendou nebo profesionály poskytující právní služby za úplatu. Sloužit může rovněž jako pramen pro přípravu ke zkoušce odborné způsobilosti z přestupkového práva.

Chcete vědět více o produktu?

* Všechny položky formuláře jsou povinné.

Děkujeme za zájem, Váš požadavek vyřídíme v krátkém čase.