Ochrana osobních údajů

Novinka

Zákon o zpracování osobních údajů (110/2019 Sb.). Praktický komentář

Zákon o zpracování osobních údajů (110/2019 Sb.). Praktický komentář

Od 382 Kč

Dočasně nedostupné
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Dočasně nedostupné
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

GDPR / Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (2016/679/EU) - Praktický komentář - 2., aktualizované vydání

GDPR / Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (2016/679/EU) -...

Od 792 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Výzkumná data a výzkumné databáze. Právní rámec zpracování a sdílení vědeckých poznatků

Výzkumná data a výzkumné databáze. Právní rámec zpracování a...

306 Kč

Vyprodáno
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Vyprodáno
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

GDPR - Praktická příručka implementace

GDPR - Praktická příručka implementace

Od 194 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ochrana osobních údajů v aplikační praxi (vybrané problémy)

Ochrana osobních údajů v aplikační praxi (vybrané problémy)

495 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ochrana osobních údajů v pracovním právu (Otázky a odpovědi)

Ochrana osobních údajů v pracovním právu (Otázky a odpovědi)

Od 270 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Přehled judikatury vztahující se k právní úpravě na ochranu osobních údajů a k souvisejícím aspektům

Přehled judikatury vztahující se k právní úpravě na ochranu...

Od 445 Kč

Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Skladem - expedice do 2 pracovních dnů
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Zákon o ochraně osobních údajů a předpisy související (č. 101/2000 Sb.) - Komentář

Zákon o ochraně osobních údajů a předpisy související (č. 101/2000...

1 188 Kč

Vyprodáno
V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Vyprodáno
Co je Smarteca?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH


  Produkty 1 - 8 / 8