Riziko účetních chyb a podvodů ve světle kreativního účetnictví - Nástroje efektivního řízení a hodnocení rizik v účetnictví

V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ke stažení


Vydavatel

Typ publikace
monografie

Datum vydání
12/2020

Vazba
brožovaná

Počet stran
148

Typ produktu
E-kniha

Formát

ISBN
978-80-7598-313-8

Kniha je určena všem zájemcům o problematiku účetnictví, jeho možností a rizik, jeho vypovídací schopnosti a nalezení kvalitních nástrojů nejen pro řízení rizik, ale také pro dosahování podnikatelských cílů. Je napsána pro řídící pracovníky, tvůrce účetnictví, specialisty v oblasti auditu a controllingu a v neposlední řadě pro všechny uživatele účetnictví, kteří chtějí maximalizovat dostupné informace pro řešení svých rozhodovacích úloh.

Ing. Zita Drábková, Ph.D.
(drabkova@taxart.cz, www.taxart.cz)
Absolvovala inženýrské a doktorské studium na Fakultě managementu VŠE v Praze. Navíc získala titul MBA v programu Finanční management a účetnictví. Od roku 1997 pracuje jako daňový, účetní a ekonomický poradce. Je jednatelkou společnosti TAXART CZ s.r.o. poskytující daňové, účetní a ekonomické poradenství. Působila 15 let na Ekonomické fakultě Jihočeské univerzity. V současné době je členkou Katedry cestovního ruchu Metropolitní univerzity Praha. Ve výzkumu se zaměřuje na aspekty kreativního účetnictví, řízení rizik účetních chyb a podvodů v kontextu kvality vypovídací schopnosti účetních výkazů pro ekonomická rozhodování.
 
Je autorkou CFEBT trojúhelníku účetních chyb a podvodů z pohledu uživatelů účetních výkazů, který se zabývá rizikem účetních chyb a podvodův podmínkách českých účetních předpisů a Mezinárodních standardů účetního výkaznictví.  
 
Motto: Úspěch začíná v hlavě. Jděte za svými sny a začněte myšlenkou!

Chcete vědět více o produktu?

* Všechny položky formuláře jsou povinné.

Děkujeme za zájem, Váš požadavek vyřídíme v krátkém čase.