Vyhledání a vyhodnocení rizik v praxi - 3. vydání

V prodeji - ihned k dispozici
Co je Smarteca?
Kde najdu soubory e-knih?
Zobrazit dostupnost na prodejnách

Ceny jsou včetně DPH

Ke stažení


Vydavatel

Typ publikace
výklady

Datum vydání
7/2018

Vazba
brožovaná

Počet stran
120

Typ produktu
E-kniha

Formát

ISBN
978-80-7552-073-9

Vyhledání a vyhodnocení rizik při práci, včetně stanovení opatření k odstranění rizik nebo alespoň ke snížení jejich působení, jsou společně s kategorizací prací základními „stavebními kameny" BOZP v každé firmě nebo společnosti. Jedná se o zásadní proces systémového přístupu k zajištění BOZP, který nikdy není ukončen a ke kterému je nutné se neustále vracet.
Mnohé právní předpisy řešící BOZP stanovují své požadavky právě v návaznosti na výsledky vyhledání a vyhodnocení rizik při práci nebo na kategorizace prací, jež se odvíjejí od konkrétních podmínek ve firmě nebo společnosti – například oblasti poskytování osobních ochranných pracovních prostředků, práce zakázané těhotným a kojícím zaměstnankyním a mladistvým zaměstnancům, měření rizikových faktorů (hluk, prach atd.), pracovnělékařské prohlídky zaměstnanců.
V této publikaci, máte možnost seznámit se nejen s právními požadavky na vyhledání a vyhodnocení rizik při práci, včetně stanovení opatření, a na kategorizaci prací, ale i s požadavky technických norem a návodů Evropské unie. Naleznete zde v praxi ověřený praktický návod, jak těmto požadavkům dostát.